Baggys uudised

Kas soovite teada Baggys uudiseid ja kuulda meie tegemisest? Uudiskirjaga liitumiseks täitke allolev vorm!

Nõustun tingimustega ja isikuandmete töötlemise tingimustega.

Baggys uudised

Kas soovite teada Baggys uudiseid ja kuulda meie tegemisest? Uudiskirjaga liitumiseks täitke allolev vorm!

Nõustun tingimustega ja isikuandmete töötlemise tingimustega.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE
1. Baggys.ee keskkonnas säilivaid andmed Kliendi ja tema tellimuste kohta käsitletakse konfidentsiaalse informatsioonina. Ettevõtja ei avalda kliendi andmeid kolmandatele osapooltele.
2. Esitatud isikuandmed on kaitstud ning neid töödeldakse vastavalt isikuandmete kaitse seaduse nõuetele.
3. Adelli Kaubanduse OÜ saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-mailiaadressile või telefonile (tekssõnum) ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-posti aadressi ja/või telefoninumbri ning andnud teada oma soovist otsepostituse ja/või telefonile teadete saamiseks.
4. Kliendil on õigus loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest meile teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldavas e-kirjas toodud juhiseid.
Kliendil on õigus loobuda telefonile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest meile teada telefoni teel +372 6741 824 teel või e-maili teel http://baggys.ee/kontakt/
5. Kliendi isikuandmeid töötleb Adelli Kaubanduse OÜ (registrikood 10112875, Kadaka tee 46, 12915 Tallinn).
7. Adelli Kaubanduse OÜ võib volitada isikuandmeid töötlema teisi juriidilisi isikuid (volitatud töötleja) tingimusel, et töötleja kohustub hoidma töödeldavad isikuandmed konfidentsiaalsetena ning tagama isikuandmete kaitse vastavalt seaduses sätestatud nõuetele.
8. Ajakohase juriidiliste isikute nimekirja teeb Adelli Kaubanduse OÜ Kliendile kättesaadavaks Kliendi taotluse alusel, mis on esitatud kirjalikult Adelli Kaubanduse OÜ aadressile Kadaka tee 46, 12915 Tallinn või digiallkirjastatuna aadressile info@baggys24.com
9. Vaidluse lahendamisel Adelli Kaubanduse OÜ tegutseb vastavalt Eesti Vabariigi seadusele